subota , 07. decembar 2019.
Početna / Vesti / Dvodnevna radionica „Smart & Digital” u Zaječaru
Radionica „Smart & Digital” u Prostoru za POMAK u Zaječaru

Dvodnevna radionica „Smart & Digital” u Zaječaru

U Prostoru za POMAK u Zaječaru biće održana dvodnevna radionica „Smart & Digital”. Cilj ove radionice je odgovor na pitanja kao što su: „Čemu služi internet?”, „Kako regulišete vreme provedeno na društvenim mrežama?”, „Šta učite onlajn?”, „Kako da najbolje iskoristite mogućnosti koje vam pruža digitalna revolucija?”.

Radionica „Smart & Digital” će trajati dva dana, a dve naizgled odvojene, ali u suštini nerazdvojne teme predstaviće Nina Petrov i Ana Maksimović, članice udruženja „Inspiring Change”.

Prvog dana radionice govoriće se o ličnoj analizi i anamnezi digitalnih profila, na koje načine se mogu unaprediti veštine i kompetence, kao i na koji način iskoristiti sve pogodnosti koje pružaju besplatni onlajn obrazovni kanali.

Nedeljna radionica rezervisana je za razgovor o profesionalnim usmerenjima, mogućnostima za napredak, razvoj i mobilnost. Razmatraće se prednosti i mane onlajn poslovanja, a govoriće se o i Internet bezbednosti i pogodnostima koje nude digitalne zajednice.

„Pridružite nam se u surfovanju kroz onlajn zajednice, savremene karijere, profesionalni razvoj u virtuelnoj realnosti, open source tehnologije i druge kutke interneta”, poručuju organizatori.

Radionica će biti održana u subotu i nedelju, 30. novembra i 1. decembra, u istom terminu od 11:00 sati.

Učešće na vikend radionici je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava neophodna. Možete se prijaviti jednostavnim popunjavanjem prijavnog formulara.

Prijava se radi za oba dana, nije moguće prijavljivanje samo za jednu radionicu.

Ovaj MeetUp realizuje Timočki omladinski centar u okviru projekta „Osnaži se, pokreni se!” podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Možda će Vas zanimati

Jesen, jezero, lišće

Vikend nam donosi više oblaka, ali i osetni porast temperature

U Srbiji umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura …

Tehnička škola Zaječar — Međunarodno takmičenje iz računarske i informatičke pismenosti „Dabar”

Đorđe Spasić i Milan Čikarić, učenici zaječarske Tehničke škole, ostvarili plasman na republički nivo takmičenja „Dabar”

Prošle nedelje održan je školski nivo takmičenja iz računarske i informatičke pismenosti „Dabar”. Učenici Tehničke …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica