ВестиДводневна радионица „Smart & Digital” у Зајечару

Дводневна радионица „Smart & Digital” у Зајечару

Радионица „Smart & Digital” у Простору за ПОМАК у Зајечару

У Простору за ПОМАК у Зајечару биће одржана дводневна радионица „Smart & Digital”. Циљ ове радионице је одговор на питања као што су: „Чему служи интернет?”, „Како регулишете време проведено на друштвеним мрежама?”, „Шта учите онлајн?”, „Како да најбоље искористите могућности које вам пружа дигитална револуција?”.

Радионица „Smart & Digital” ће трајати два дана, а две наизглед одвојене, али у суштини нераздвојне теме представиће Нина Петров и Ана Максимовић, чланице удружења „Inspiring Change”.

Првог дана радионице говориће се о личној анализи и анамнези дигиталних профила, на које начине се могу унапредити вештине и компетенце, као и на који начин искористити све погодности које пружају бесплатни онлајн образовни канали.

Недељна радионица резервисана је за разговор о професионалним усмерењима, могућностима за напредак, развој и мобилност. Разматраће се предности и мане онлајн пословања, а говориће се о и Интернет безбедности и погодностима које нуде дигиталне заједнице.

„Придружите нам се у сурфовању кроз онлајн заједнице, савремене каријере, професионални развој у виртуелној реалности, open source технологије и друге кутке интернета”, поручују организатори.

Радионица ће бити одржана у суботу и недељу, 30. новембра и 1. децембра, у истом термину од 11:00 сати.

Учешће на викенд радионици је бесплатно, али је због ограниченог броја места пријава неопходна. Можете се пријавити једноставним попуњавањем пријавног формулара.

Пријава се ради за оба дана, није могуће пријављивање само за једну радионицу.

Овај MeetUp реализује Тимочки омладински центар у оквиру пројекта „Оснажи се, покрени се!” подржаног од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб