ВестиEpic Games бесплатно дели авантуру Thimbleweed Park

Epic Games бесплатно дели авантуру Thimbleweed Park

Thimbleweed Park
Фото: Steam / Промо

Недуго након отварања нове online продавнице за продају игара имена Epic Games Store је Epic у сарадњи са развојним тимовима бесплатно почео да дели игре. Ово је свакако један од начина за подстицање нових играча на инсталирање још једног програма, а други којим се ова компанија након тога почела бавити је куповина ексклузива.

До сада сте у тој продавници у своју колекцију бесплатно могли додати игре као што су Subnautica, Super Meat Boy, Axiom Verge и What Remains of Edith Finch, а од сада можете то исто направити за одличну ретро авантуру Thimbleweed Park. Пар година након успешне Kickstarter кампање, развојни тим Terrible Toybox, којег су основали ветерани point and click жанра Ron Gilbert и Gary Winnick, са светом је поделио своју прву игру.

У њој управљате са неколико ликова и посећујете градић са 80 становника који има исто име као и сама игра. Ни један лик у игри није претерано нормалан, а нису ни сама премиса, као ни загонетке са којима ћете се сусрести. Они који су играли старе LucasArtsove игре одмах ће знати о чему се ради, а онима који нису имали прилике то да направе до сада ово је одлична прилика.

За додавање игре морате направити кориснички налог на овим страницама и затим овде или путем launchera додати игру у своју колекцију. Времена за то имате до 7. марта, након чега ћете моћи бесплатно преузети шарену авантуру Slime Rancher.

 

Извор: itvesti.info

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб