Тимочка КрајинаЗајечарФилмови „Школа магичних животиња 2” и „Сунце мамино” пред зајечарском публиком 17....

Филмови „Школа магичних животиња 2” и „Сунце мамино” пред зајечарском публиком 17. и 18. фебруара

Биоскопске пројекције – Зајечар

У сали Центра за културу у зајечерском насељу Котлујевац, у суботу и недељу (17. и 18. фебруара), биће приказани филмови „Школа магичних животиња 2” и „Сунце мамино”.

Од 18:00 сати, на репертоару је породични филм „Школа магичних животиња 2”.

„Поводом школске годишњице ученици желе да изведу мјузикл, али је све у хаосу. И шта се дешава са чудним рупама у школском дворишту? Уз помоћ својих магичних животиња, мораће да реше мистериозну загонетку и да науче оно што је заиста важно: тимски рад.”

Од 20:00 сати, биће приказиван домаћи филм „Сунце мамино”.

„Реља, романтични седамнаестогодишњак, организује сахрану своје баке када схвати да је то начин да смува девојку у коју је заљубљен. ’Сунце мамино’ је топла и меланхолична љубавна комедија о одрастању тинејџера на улицама и крововима Београда у којој наш протагониста, Реља Новески, маневрише између љубави и смрти.”

Карте по цени 350 динара могу се купити на дан пројекција филмова, на билетари Центра за културу у Котлујевцу, од 15:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб