ВестиФилмски новитети овог викенда у Центру за културу у Котлујевцу

Филмски новитети овог викенда у Центру за културу у Котлујевцу

Пројекције филмова — Фебруар 2020.

У Центру за културу у Котлујевцу у суботу, 22. фебруара биће емитована три филмска остварења.

Анимирани 3D филм „Фрка” биће приказан од 16:00 часова.

„Фрка” (Trouble)
 

Откако је био штене, Фрка живи лагодним животом. Живи у великој вили, једе сочне одреске, спава на најфинијој постељини и живи животом о каквом пас може само да сања. Када остане без власника, Фрка се нађе сам на улици, далеко од своје куће. Фркина навикнутост на привилеговани живот чини га класичним примером рибе на сувом у овом застрашујућем свету.

Од 18:00 сати бити приказан филм са најпознатијим плавим јежом „Sonic the Hedgehog”. „Sonic the Hedgehog” је играна, акциона авантура, комедија, инспирисана светски познатом и популарном SEGA игрицом, у којој је главни јунак светлоплави јеж.

„Соников филм” (Sonic the Hedgehog)
 

Радња филма прати Соника који покушава да управља својим животом на Земљи и односом са новим, најбољим пријатељем, човеком Томом (Џејмс Марсден). Соник и Том ће удружити снаге у покушају да спрече озлоглашеног доктора Роботника (Џим Кери), који жели да ухвати Соника и искористи његове немерљиве моћи како би успоставио доминацију над читавим светом. У филму такође глуми и Тика Самптер и Бен Шварц који је Сонику позајмио глас.

Истог дана, љубитељи седме уметности имаће прилике да погледају пројекцију филма „Лед 2”.

„Лед 2” (Lyod 2)
 

Захваљујући искреној љубави хокејаша Саше, првакиња у уметничком клизању Нађа успела је да устане из инвалидских колица и поново заплеше најлепшу игру на леду. Деловало је да ће наставити тамо где је стала у освајању титуле најбоље играчице Русије, али је жеља да се уда за Сашу и роди му дете била већа. Међутим, не и од цене коју ће због остваривања тог сна морати да плати. После немилог догађаја, који ће заувек променити животе младог брачног пара, чини се да је немогуће поново рачунати на срећан крај. Али, уколико поверујете у то, онда не познајете довољно добро ову ледену бајку…

Цена улазнице по филму је 250 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб