ВестиФондација „Искорак”: Конференција поводом организације Дана солидарности у Зајечару

Фондација „Искорак”: Конференција поводом организације Дана солидарности у Зајечару

Фондација „Искорак”: Конференција поводом организације Дана солидарности у Зајечару

Фондација „Искорак” у четвртак, 12. марта организује конференцију за новинаре у Омладинском центру. Тема конференције је организација Дана солидарности у Зајечару.

На конференцији ће говорити Дејан Перић из Фондације „Искорак” и један од волонтера / средњошколаца који учествују у Дану солидарности.

Основна идеја ове иницијативе је да зајечарски средњошколци 27. марта волонтирају у неком од зајечарских предузећа, радњи или организација. Предузећа и организације које буду учествовале у овој великој акцији донираће средства од најмање 1.000 динара по ученику Фондацији „Искорак”.

Сва прикупљена средства биће искоришћена за уређење Краљевице и то за онај њен део, који волонтери / учесници сами буду изабрали током специјалне журке која ће се организовати само за њих.

На претходном Дану солидарности 2015. године учествовало је 250 зајечарских средњошколаца и 105 зајечарских фирми. Тада је прикупљено 150.000 динара уложених у израду и постављање летњиковаца на „Павиљону”.

Почетак конференције за новинаре је у 12:00 часова.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб