ВестиGallery Go је Google-ова лаганија верзија Photos апликације

Gallery Go је Google-ова лаганија верзија Photos апликације

Google Gallery Go
Фото: Google / Промо

Google наставља са развојем „олакшаних“ (lite) верзија својих стандардних апликација (Files, Google Go) које су намењене њиховој Андроид GO платформи.

Kако се ради о платформи за слабије уређаје и тржишта земаља у развоју не чуди да је Google одабрао управо Нигерију као месту где ће представити Gallery Go, лагану верзију Google-ове Photos апликације за обраду и складиштење фотографија од које позајмљује већину функционалности.

Постоји могућност аутоматског организирања фотографија, постоје алати за аутоматску модификацију и оптимизацију фотографија с тиме да је све то смештено унутар апликације која је величином заузима пуно мање простора у односу на класичну Google Photos апликацију (заузима само 10 MB).

Gallery Go се такође може похвалити и могућношћу аутоматске организације фотографија чак и када интернет веза није доступна, а апликацију је могуће без проблема користити и када је инсталирана на спољну меморију мобилног уређаја (на microSD картице).

Аутоматско подешавање фотографија може се искористити за подешавање разине светлине и контраста те додавање разних филтера. Gallery Go апликација већ је доступна у службеној Google Play продавници те ради на свим уређајима од иначице Андроид 8.1 Oreo па надаље, с тиме да опција аутоматске организације фотографија према особама није доступна на свим тржиштима.

 

Извор: itvesti.info

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб