VestiGallery Go je Google-ova laganija verzija Photos aplikacije

Gallery Go je Google-ova laganija verzija Photos aplikacije

Google Gallery Go
Foto: Google / Promo

Google nastavlja sa razvojem „olakšanih“ (lite) verzija svojih standardnih aplikacija (Files, Google Go) koje su namenjene njihovoj Android GO platformi.

Kako se radi o platformi za slabije uređaje i tržišta zemalja u razvoju ne čudi da je Google odabrao upravo Nigeriju kao mestu gde će predstaviti Gallery Go, laganu verziju Google-ove Photos aplikacije za obradu i skladištenje fotografija od koje pozajmljuje većinu funkcionalnosti.

Postoji mogućnost automatskog organiziranja fotografija, postoje alati za automatsku modifikaciju i optimizaciju fotografija s time da je sve to smešteno unutar aplikacije koja je veličinom zauzima puno manje prostora u odnosu na klasičnu Google Photos aplikaciju (zauzima samo 10 MB).

Gallery Go se takođe može pohvaliti i mogućnošću automatske organizacije fotografija čak i kada internet veza nije dostupna, a aplikaciju je moguće bez problema koristiti i kada je instalirana na spoljnu memoriju mobilnog uređaja (na microSD kartice).

Automatsko podešavanje fotografija može se iskoristiti za podešavanje razine svetline i kontrasta te dodavanje raznih filtera. Gallery Go aplikacija već je dostupna u službenoj Google Play prodavnici te radi na svim uređajima od inačice Android 8.1 Oreo pa nadalje, s time da opcija automatske organizacije fotografija prema osobama nije dostupna na svim tržištima.

 

Izvor:itvesti.info

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,188PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub