ВестиОвог викенда посластице за љубитеље 7. уметности у Котлујевцу

Овог викенда посластице за љубитеље 7. уметности у Котлујевцу

Пројекције филмова — „Краљ лавова” / „Анабел: Повратак кући”

У Центру за културу у Kотлујевцу овог викенда биће приказани најновији филмски хитови.

Филмови ће бити приказани у следећим терминима:

У суботу 27. јула 2019:

• 18:30 — „Kраљ лавова” 3D (синхронизовано)
• 21:00 — „Kраљ лавова” 3D (титловано)

„Kраљ лавова”
 

Дизнијев „Kраљ лавова” у режији Џона Фавроа одвешће вас у афричке саване, где је рођен будући краљ. Симба обожава свог оца, краља Муфасу и срчано прихвата своју краљевску судбину. Али, не радују се сви у краљевству рођењу новог младунчета. Скар, Муфасин брат и до тог тренутка наследник престола, има друге планове. Борба за краљевство обележена је издајом, трагедијом и драмом која ће се завршити Симбиним изгнанством. Уз помоћ нових, необичних и занимљивих пријатеља, Симба ће морати да пронађе начин да одрасте и врати оно што му по рођењу припада.

У недељу 28. јула 2019:

• 18:30 — „Kраљ лавова” 3D (синхронизовано)
• 21:00 — „Анабел 3: Повратак кући”

„Анабел 3: Повратак кући”
 

Демонолози Ed и Lorraine одлучни су да сачувају Анабел од уништења те су је сместили у закључану собу у својој кући. Њихов план је да је заштите стављајући је на „сигурно“ иза стакла уз свештенички благослов. Ипак, несрећна ноћ почиње када Анабел пробуди зле духове у просторији и заједно уоче нову мету — Воренову десетогодишњу ћерку Јудy и њене пријатеље.

Цена карте је 250 динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб