Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / ГО Народна странка Зајечар: Уплатити новац школама како би могле нормално да раде
Народна странка Зајечар – Саопштење поводом блокаде рачуна основних и средњих школа

ГО Народна странка Зајечар: Уплатити новац школама како би могле нормално да раде

Градски одбор Народне странке у Зајечару огласио се путем саопштења поводом блокаде рачуна основних и средњих школа у Зајечару у коме апелују на градску власт да коначно почне да испуњава своје законом прописане обавезе. У саопштењу се између осталог наводи да запослени у школама заслужују боље услове за рад јер су они ти који уче и васпитавају нашу децу.

Саопштење преносимо у целости:

„Градски одбор Народне странке у Зајечару апелује на градску власт да коначно почне да испуњава своје законом прописане обавезе према школама и запосленима у школским и предшколским установама како би оне изашле из вишемесечне блокаде.
 
Због неодговорности антизајечарске градске власти, због њене бахатости и неспособности, Град Зајечар је дошао у ситуацију да исплаћује милионске своте новца на име судских трошкова насталих у споровима по тужбама запослених у тим установама, због неисплаћивања накнада за превоз, а који су по свакој тужби већи од 30.000,00 динара и где град по правилу губи сваки судски спор.
 
Уместо што градска власт немилосрдно троши новац свих нас Зајечараца на новогодишње кићење, беспотребно померање чесме и концерте на скверу боље би било да се тај новац коначно уплати школама како би оне могле номално да раде.
 
У тим установама које ова антизајечарска власт годинама занемарује раде људи који заслужују свако поштовање и боље услове за рад, јер они школују и васпитавају генерације младих који су наше највеће благо.
 
ГО Народне странке напомиње да недавно усвојени буџет Града, добро показује сву неспособност ове антизајечарске градске власти предвођене СНС-ом и Бошком Ничићем, која уз претходну власт коју је предводио његов најближи сарадник Саша Мирковић, представљају две најгоре власти у историји Зајечара, чије погубне последице ћемо ми Зајечарци још дуги низ година морати да трпимо.”

Можда ће Вас занимати

Добровољно давање крви

Акција добровољног давања крви 9. децембра у Зајечару

Црвени крст Зајечар у сарадњи са Службом за трансфузију крви из Ниша у среду, 9. …

У Тимочкој Крајини облачно и тмурно, могућ је слаб снег

У Србији ујутро понегде слаб мраз, по котлинама магла. У току дана претежно облачно, ветровито …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница