Тимочка КрајинаБорГрад Бор је увек уз своје шампионе: Организован пријем за борске ватерполисте...

Град Бор је увек уз своје шампионе: Организован пријем за борске ватерполисте (ФОТО + ВИДЕО)

Град Бор је увек уз своје шампионе: Организован пријем за борске ватерполисте

У Градској управи Бор организован је пријем за борске ватерполисте, јер су у претходном периоду освојили низ пехара и медаља на разним такмичењима.

Град Бор је увек уз своје шампионе: Организован пријем за борске ватерполисте

За сада су чланови Ватерполо клуба „Бор” на одржаним такмичењима освојили једно прво и једно друго место, а због реконструкције затвореног базена у Бору, ови млади момци тренирали су на базену „Бањица” у Књажевцу.

Град Бор је увек уз своје шампионе: Организован пријем за борске ватерполисте

Градоначелник Бора Александар Миликић честитао је ватерполистима на успесима у претходној сезони и истакао да ће локална самоуправа увек бити уз своје шампионе и да ће у наредном периоду бити издвојена новчана средства из буџета града Бора како би ватерполисти наставили да нижу успехе.

Александар Миликић – градоначелник Бора

„Честитам им на свему што су урадили до сада, честитам им и на успеху и снази коју су нам показали. Посебно ми је драго што су разумели потребу града да се реконструише градски базен после више од 30 година од саме изградње. Наредну пливачку односно такмичарску сезону сачекаће у реконструсаном делу затвореног базена, где се сада тренутно изводе радови на уређењу вентилације која није радила последњих 20 година. Ускоро се креће и са реконструкцијом крова, како би се у потпуности обезбедили потребни услови да се ови момци могу такмичити у свом граду. У плану нам је да се у летњим месецима обезбеде услови, да се мимо грејне сезоне, може грејати простор затвореног базена како се могле и одвијати утакмице”, поручио је Александар Миликић, градоначелник Бора.

Град Бор је увек уз своје шампионе: Организован пријем за борске ватерполисте

Капитен Ватерполо клуба „Бор” Лазар Ђорић захвалан је својим играчима на досадашњим успесима и истиче да ће реконструисани затворени базени у Бору бити од велике користи за будуће тренинге.

Лазар Ђорић – капитен Ватерполо клуба „Бор”

„Захвалан сам свима у клубу јер су дали све од себе да освојимо то прво место, али на крају нам ипак припало сребро. До сада нисмо могли да тренирамо на нашим затвореним базенима, ишли смо до Књажевца, али много ће нам значити сада када реконструкција буде готова и када опет будемо могли да тренирамо у Бору”, казао је Ђорић.

Град Бор је увек уз своје шампионе: Организован пријем за борске ватерполисте

Град Бор наставиће да улаже у спорт, али и у спортску инфраструктуру. У Спортском центру реконструисан је паркет у малој и великој сали, а у борским школама уређене су постојеће фискултурне сале.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб