Тимочка КрајинаЗајечарГрад Зајечар успешно се представио на 45. Међународном сајму туризма у Београду

Град Зајечар успешно се представио на 45. Међународном сајму туризма у Београду

Град Зајечар успешно се представио на 45. Међународном сајму туризма у Београду

Град Зајечар успешно се представио на 45. Међународном сајму туризма у Београду, демонстрирајући богату туристичку понуду града и околине.

Посетиоци сајма имали су прилику да се упознају са разноврсним садржајима које нуди Зајечар.

Такође, штанд Града Зајечара посетили су: министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић, помоћник министра туризма Немања Радовић, помоћник министра пољопривреде Александар Богићевић.

Директорка Туристичке организације Града Зајечара Драгана Гогић Рајковић је са директорком ТО Србије Маријом Лабовић разговарала о идејама, плановима и будућим активностима.

Директорка Гогић-Рајковић активно је учествовала и у промоцији града и размени идеја са релевантним актерима у туристичкој индустрији.

„Потписивање уговора за такмичење ’Србија у ритму Европе’ представља значајан корак ка промоцији младих талената из Зајечара и шире. Наш штанд је привлачио велики број посетилаца сваког дана сајма, што је допринело видљивости туризма и омогућило размену искустава на пословним састанцима. Захваљујемо се Зумба тиму из Зајечара који је допринео промоцији града на сајму. Посетиоци су показали велико интересовање за нашу понуду, попут Ромулијане, „Гитаријаде”, сеоског туризма и још много тога. Утисци са сајма су изузетни. Овај догађај је прилика за афирмацију града и његових културних ресурса на националном и међународном нивоу. Интересовање посетилаца и медија за туристичку понуду Зајечара указује на потенцијал који град има за даљи развој туризма. Учешће на сајму означава важан корак ка јачању репутације Зајечара као атрактивне туристичке дестинације. Даљи развој туристичке инфраструктуре и сарадња са релевантним партнерима допринеће даљем напретку туризма у нашем граду”, истакла је Драгана Гогић Рајковић.

Овај догађај представљао је подстицај на даље у промоцији и унапређењу туризма у Зајечару и шире.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб