Тимочка КрајинаЗајечарИскључени из саобраћаја: Двојица возача возили под дејством алкохола, један под дејством...

Искључени из саобраћаја: Двојица возача возили под дејством алкохола, један под дејством алкохола и кокаина

Саобраћајна полиција

Припадници Министарства унутрашњих послова у Зајечару и Књажевцу, током викенда, искључили су из саобраћаја двојицу возача који су возили под дејством алкохола и једног који је возио под утицајем психоактивних супстанци и алкохола.

Полиција је у околини Зајечара зауставила деветнаестогодишњег возача „голфа” који је управљао возилом са 1,31 промил алкохола у организму, док је на путу ка Сокобањи тридесеттрогодишњи возач „пежоа” управљајући са 1,45 промила алкохола, изгубио контролу над возилом и ударио у заштитну ограду поред пута.

Саобраћајна патрола у Књажевцу затекла је двадесетпетогодишњег возача „аудија” који је возио под дејством кокаина и са 0,83 промила алкохола у организму. У његовом возилу пронађена је и кесица са мањом количином материје за коју се сумња да је кокаин па ће, након вештачења, против њега бити поднета и одговарајућа кривична пријава.

Сви возачи су задржани и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб