Тимочка КрајинаБорГрадоначелник Бора Александар Миликић и представници локалне самоуправе разговарали са мештанима Шарбановца

Градоначелник Бора Александар Миликић и представници локалне самоуправе разговарали са мештанима Шарбановца

Фото: Град Бор

Градоначелник Бора Александар Миликић и представници локалне самоуправе, као и директори јавно комуналних предузећа разговарали су са мештанима Шарбановца и саслушали њихове предлоге и сугестије у вези са локалним проблемима.

Током састанка, грађани су изнели неколико кључних тема, укључујући проблеме са снабдевањем електричном енергијом и стање путне инфраструктуре.

Један од главних проблема који су грађани истакли јесте нестабилно снабдевање електричном енергијом, што проузрокује бројне проблеме у свакодневном животу. Уређење саобраћајне инфраструктуре један је од приоритета локалне самоуправе. Према речима градооначелника Миликића, ове године у сеоским месним заједницама биће асфалтирано 25 километара локалних саобраћајница.

Овакви састанци представљају још један корак ка изградњи отворенијег и транспарентнијег односа између локалне самоуправе и грађана.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб