Градоначелник Бора Александар Миликић обишао радове на изградњи Аква парка

Фото: Град Бор

Припрема терена за изградњу Аква парка у Бору у пуном је јеку. Већ више од два месеца интезивно се изводе радови који су предвиђени првом фазом, а под којом се подразумева уређења прилаза Спортском центру и простора где се налазе отворени базени.

Радове је обишао и градоначелник Бора Александар Миликић, са сарадницима.

„Веома сам задовољан динамиком радова. Уређује се плато испред отворених базена, објекти унутар базена, скинуте су плочице на спољним базенима, урађена је и припрема за пет нових тобогана као и хидроизолација на самом објекту. Ради се и на припреми за потпуно ново машинско постројење које је неопходно. По завршетку ових радова у склопу друге фазе предвиђено је проширење са додатним садржајем“ истакао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Он је овом приликом обишао простор затворених базена где се приводе крају радови на самој вентилацији, док је у току санирање крова што ће омогућити да затворени базени дочекају спремно нову зимску сезону.

С обзиром да ове сезоне отворени базени неће бити у функцији, појачан је аутобуски превоз ка Борском језеру. Већ више од месец дана језеро се пуни водом како би се достигао ниво који је неопходан.