Тимочка КрајинаБорГрадоначелник Бора Александар Миликић разговарао са грађанима у МЗ Напредак

Градоначелник Бора Александар Миликић разговарао са грађанима у МЗ Напредак

Фото: Град Бор

Градоначелник Бора Александар Миликић, са сарадницима, одржао је пријем грађана у МЗ Напредак у Бору.

Овим састанком започети су разговори са суграђанима у градским месним заједницама.

„Ускоро креће грађевинска сезона и имамо пуно пројеката које желимо да реализујемо заједно у договору са нашим мештанима. Разговарали смо о пешачким прелазима уређењу, аутобуских стајалишта, тротоара, стаза. Иако је већ много урађено, још доста тога треба да се уради и управо због тога је важно наставити разговоре са нашим грађанима. Наставићемо са разговорима како у градским, тако и у сеоским месним заједницама, јер лични контакт са грађанима омогућава нам да боље разумемо њихове потребе и да заједно радимо на стварању квалитетнијих услова за живот свих грађана“ поручио је први човек града Бора Александар Миликић.

Пријем грађана у градским месним заједницама у Бору биће организовани сваког уторка и четвртка од 09:00 до 11:00 часова, почев од уторка 27. фебруара 2024. За заказивање термина за разговор, грађани се могу пријавити на број телефона 060/27-27-059, сваког радног дана од 07:00 до 15:00 часова.

Пријеми грађана у месним заједницама у Бору биће реализовани по предвиђеном распореду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб