Timočka KrajinaBorGradonačelnik Bora Aleksandar Milikić razgovarao sa meštanima Zlota

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić razgovarao sa meštanima Zlota

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić razgovarao sa meštanima Zlota
Foto: Grad Bor

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić posetio je selo Zlot sa direktorima javnih preduzeća, a sa članovima Saveta mesne zajednice i sa meštanima ovog borskog sela razgovarao je o budućim planovima za ovo područje.

Kako bi se izdvojila namenska sredstva iz lokalnog budžeta, gradonačelnik Milikić saslušao je predloge i mišljenja stanovnika Zlota. Najviše je bilo reči o infrastrukturnim radovima, kao što su asfaltiranja puteva, postavljanje rasvete, izgradnja kanalizacione mreže i novi priključci na rejonske vodovode.

„Budžet grada Bora je danas jedan od najvećih budžeta u istoriji grada. U narednoj godini će biti pet i po milijardi dinara, sa tendencijom rasta. Ovo je jedinstvena prilika da se sve što decenijama nije rađeno i urađeno, sada završi. Kako bi zajedno kreirali budžet za narednu godinu, krenuli smo u seoske mesne zajednice da sa našim sugrađanima razgovaramo o njihovim potrebama, da čujemo njihove predloge i sugestije, kako bi budžet naredne godine bio još bolji i u funkciji svih građana”, istakao je Milikić.

U okviru pripreme budžeta Grada Bora za narednu godinu, gradonačelnik Milikić će sa svojim saradnicima nastaviti obilazak seoskih mesnih zajednica i razgovoraće sa meštanima i narednih dana.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

23,992PratilacaLajkuj
4,089PratilacaZaprati
1,238PratilacaZaprati
160PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx