Тимочка КрајинаБорГрадоначелник Бора Александар Миликић разговарао са мештанима Злота

Градоначелник Бора Александар Миликић разговарао са мештанима Злота

Градоначелник Бора Александар Миликић разговарао са мештанима Злота
Фото: Град Бор

Градоначелник Бора Александар Миликић посетио је село Злот са директорима јавних предузећа, а са члановима Савета месне заједнице и са мештанима овог борског села разговарао је о будућим плановима за ово подручје.

Како би се издвојила наменска средства из локалног буџета, градоначелник Миликић саслушао је предлоге и мишљења становника Злота. Највише је било речи о инфраструктурним радовима, као што су асфалтирања путева, постављање расвете, изградња канализационе мреже и нови прикључци на рејонске водоводе.

„Буџет града Бора је данас један од највећих буџета у историји града. У наредној години ће бити пет и по милијарди динара, са тенденцијом раста. Ово је јединствена прилика да се све што деценијама није рађено и урађено, сада заврши. Како би заједно креирали буџет за наредну годину, кренули смо у сеоске месне заједнице да са нашим суграђанима разговарамо о њиховим потребама, да чујемо њихове предлоге и сугестије, како би буџет наредне године био још бољи и у функцији свих грађана”, истакао је Миликић.

У оквиру припреме буџета Града Бора за наредну годину, градоначелник Миликић ће са својим сарадницима наставити обилазак сеоских месних заједница и разговораће са мештанима и наредних дана.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб