Тимочка КрајинаБорГрадоначелник Бора Александар Миликић са сарадницима обишао радове у ЈКП „Топлана“

Градоначелник Бора Александар Миликић са сарадницима обишао радове у ЈКП „Топлана“

Фото: Град Бор

Градоначелник Бора Александар Миликић са сарадницима обишао је радове у ЈКП „Топлана“ како би се уверио да ће свебити спремно за нову грејну сезону.

Радови теку по плану, монтира се машински део спајања котлова и поставља се мерно регулациона станица која ће служити да гас транспортује до котлова како би се они напајали.

„Месец дана пред почетак грејне сезоне обишао сам ЈКП ‘Топлана’ како бих се уверио како теку радови пред овогодишњу грејну сезону. Нови котлови су постављени, у току су припреме за постављане регулационо мерне станице и веома сам задовољан како радови теку. Верујем да ће до 15. октобра све бити спремно и да ће грађани Бора имати стабилније и квалитетније грејање. Ово је веома значајан корак ка модернизацији и унапређењу система грејања у граду који уједно означава крај ере котлова на угаљ“ истакао је први човек града Бора Александар Миликић.

Радови ће бити завршени до 10. октобра 2023. те ће грејна сезона кренути на време, тврде извођачи радова.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб