Тимочка КрајинаЗајечарПоводом Дечје недеље, зајечарска библиотека позива децу да нацртају или напишу нешто...

Поводом Дечје недеље, зајечарска библиотека позива децу да нацртају или напишу нешто о свом кућном љубимцу

Матична библиотека „Светозар Марковић” Зајечар

Матична библиотека „Светозар Марковић“ Зајечар позива децу да нацртају или напишу нешо о свом кућном љубимцу, а поводом Дечје недеље.

Деца треба да представе свог љубимца онако како желе цртежом или неким литерарним радом, а зајечарска библиотека ће направити изложбу радова у њихову част, поводом наступајуће Дечје недеље која се одржава увек прве недеље октобра.

Радове доставити до 2. октобра 2023. (Дечје одељење), а изложба ће бити поствљена 6. октобра у просторијама библиотеке (од 08:00 до 19:00 часова и биће доступна за посете целе наредне недеље).

„Знамо колико вам значе сва та дивна бића, пустите машти на вољу, а можете и сами да урамите цртеж свог љубимца, све како ви будете желели. Верујемо да ће то бити најинтересантнија изложба до сада у библиотеци – и најлепши украс за нас!“ поручују из ове установе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб