VestiGradska uprava grada Zaječara daje u zakup drvene kućice za robnu pijacu...

Gradska uprava grada Zaječara daje u zakup drvene kućice za robnu pijacu na platou javne garaže

Gradska uprava grada Zaječara objavila je oglas za davanje u zakup drvenih kućica za robnu pijacu na platou javne garaže u Zaječaru.

Na osnovu člana 7. Uredbe o uslovima pribavljanja i otuđenja nepokretnosti neposrednom pogodbom i davanja u zakup stvari u javnoj svojini, odnosno pribavljanja i ustupanja iskorišćavanja drugih imovinskih prava, kao i postupcima javnog nadmetanja i prikupljanja pismenih ponuda („Sl. glasnik RS”, br. 16/18), Gradska uprava grada Zaječara objavila je oglas za davanje u zakup drvenih kućica za robnu pijacu na platou javne garaže u Zaječaru, u ul. Bulevar Dr. Zorana Đinđića, na kp. br. 8931/11 KO Zaječar,u postupku usmenog javnog nadmetanja putem javnog oglašavanja.

U zakup se daju drvene kućice za robnu pijacu na platou javne garaže u Zaječaru, u postupku usmenog javnog nadmetanja putem javnog oglašavanja, prema početnoj ceni za određivanje visine mesečne zakupnine, utvrđenoj u iznosu od 7.000,00 dinara, na period od jedne godine, sa mogućnošću produženja trajanja zakupa.

Pravo učešća po ovom Oglasu imaju sva pravna lica, odnosno preduzetnici, registrovani za obavljanje predmetne delatnosti.

Javno usmeno nadmetanje biće obavljeno 8 dana od dana objavljivanja ovog Oglasa, u Maloj sali Gradske uprave grada Zaječara, sa početkom u 13:00 sati.

Pismene prijave za nadmetanje dostavljati na adresu: Odeljenje za urbanizam, građevinske i komunalno stambene poslove, Krfska bb, 19000 Zaječar, sa naznakom „PONUDA ZA DRVENE KUĆICE ZA ROBNU PIJACU”, najkasnije 7 dana od dana objavljivanja ovog Oglasa.

Depozit u visini od 10% početne cene ponuđači su dužni da uplate na depozitni račun Grada Zaječara, br. 840-602804-87 po modelu 97 41-116.

Rok za povraćaj depozita učesnicima koji nisu uspeli u postupku usmenog javnog nadmetanja iznosi 15 dana od dana otvaranja pismenih prijava.

U prijavi obavezno navesti broj računa ponuđača na koji će se izvršiti povraćaj depozita.

Prijava koja se dostavlja za preduzetnike obavezno treba da sadrži: dokaz o uplati depozita, ime i prezime preduzetnika, adresu, broj lične karte, jedinstveni broj građana, naziv radnje, matični broj, a za pravna lica: dokaz o uplati depozita, naziv i sedište, kopiju rešenja o upisu pravnog lica u registar kod nadležnog organa, punomoćje za lice koje zastupa podnosioca prijave.

Podnosioci neblagovremene ili nepotpune prijave ne mogu učestvovati u postupku usmenog javnog nadmetanja, a nepotpune ili neblagovremene prijave biće odbačene.

U vezi razgledanja kućica, kao i obaveštavanja o drugim okolnostima vezanim za predmet ovog Oglasa, zainteresovana lica se mogu obratiti Odeljenju za urbanizam, građevinske i komunalno stambene poslove GU grada Zaječara, na tel. 019/444-710, (Goran Nikolić).

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,188PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub