ВестиГрадски Штаб за ванредне ситуације Зајечара донео Закључак о ограничењу јавног превоза

Градски Штаб за ванредне ситуације Зајечара донео Закључак о ограничењу јавног превоза

Закључак о ограничавању броја путника у превозним средствима јавног превозника на територији града Зајечара

На данашњој седници градски Штаб за ванредне ситуације Зајечара донео је Закључак о ограничењу јавног превоза.

На основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама („Сл. гласник РС”, бр. 84/18) и члана 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара”, бр. 15/19 и 17/19), Штаб за ванредне ситуације града Зајечара је на седници одржаној 21.11.2020. године, донео Закључак о ограничавању броја путника у превозним средствима јавног превозника на територији града Зајечара.

З А К Љ У Ч А К

​I

Почев од 24.11.2020. године до 04.12.2020. године ограничава се број путника у свим превозним средствима јавног превозника на територији града Зајечара „Николић Превоз” Д.О.О. Самариновац до половине капацитета превозног средства које се користи на утврђеној релацији/линији, уз примену свих прописаних превентивних мера заштите.

​II

За време важења овог Закључка не примењују се одредбе Наредбе Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара”, бр. 63/20) која прописује другачији режим превоза од режима прописаног овим Закључком.

​III

Након истека периода из става I овог Закључка, наставља се пуна примена Наредбе Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара”, бр. 63/20), уколико, у међувремену, због побољшања или погоршања епидемиолошке ситуације изазване вирусом COVID-19 не буду прописане нове мере.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб