Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео Закључак о организацији рада Предшколске установе „Ђулићи”

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео Закључак о организацији рада Предшколске установе „Ђулићи”

На данашњој седници градског Штаба за ванредне ситуације Зајечара донет је Закључак о раду ПУ „Ђулићи”.

На основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама и члана 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара Штаб за ванредне ситуације града Зајечара је на седници одржаној 21.11.2020. године, донео Закључак о организацији рада Предшколске установе „Ђулићи”.

З А К Љ У Ч А К

​I

Почев од 23.11.2020. године до 30.11.2020. године обуставља се пријем деце двеју јаслених група (10 и 30) у вртићу „Ђурђевак” ПУ „Ђулићи”, чије је седиште у Зајечару, ул. нас. Краљевица бб, по препоруци Завода за јавно здравље „Тимок” Зајечар.

​II

Почев од 25.11.2020. године до стварања повољније епидемиолошке ситуације у спречавању ширења заразне болести COVID-19 изазване вирусом SARS-CoV-2 у ПУ „Ђулићи” у Зајечару врши се пријем деце чији су родитељи/законски заступници/старатељи радно ангажовани код послодавца. За пријем деце потребно је доставити следећу документацију:

  • потврда послодавца којом се доказује да родитељ/законски заступник/старатељ има обавезу радног ангажовања код послодавца;
  • потврда педијатра не старија од седам дана да је дете здраво и уредно вакцинисано (након одсуства детета због болести, као и након било ког одсуства детета дужег од седам дана).

Можда ће Вас занимати

Данас је Свети Јован Златоусти

Српска православна црква и њени верници данас обележавају празник посвећен Светом Јовану Златоустом, великом светитељу …

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. новембар 2020.

Помало незгодан дан са енергијом која доноси нестрпљивост, успут и многе грешке у корацима уколико …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница