ВестиГрО Народна странка Зајечар: Саопштење поводом одласка градоначелника Зајечара и његових људи...

ГрО Народна странка Зајечар: Саопштење поводом одласка градоначелника Зајечара и његових људи у Београд као подршка Александру Вучићу

Народна странка Зајечар

Градски одбор Народне странке у Зајечару издао је саопштење поводом одласка градоначелника Зајечара и његових људи у Београд као подршка Александру Вучићу уочи гостовања на РТС-у у емисији „Упитник”.

Саопштење вам преносимо у целости:

„Народна странка у Зајечару тражи од Градоначелника и његових неспособних сарадника да више не брукају наш Град, јер су Тимочка Крајина и Зајечар између осталог познати и по Тимочкој буни, храбрим и честитим људима, а не по кукавицама и политичким полтронима, који, да би се додворили свом вођи одлазе у Београд да би се обрачунали са храбрим студенткињама и српском омладином, у њиховим захтевима за правну државу, владавину права, слободу медија и говора, а против урушавања институција.
 
Уместо што изводе перформансе на српским путевима, у стилу навијачких хулигана попут њиховог председника, боље да одговоре становницима Града Зајечара зашто није отворена ни једна фабрика, зашто се иселило пола житеља у иностранство, зашто деца из основних школа годинама похађају наставу у средњој школи, ко скрнави градско гробље и зашто није обезбеђено, зашто недавно асфалтрирани путеви трају неколико месеци и колики су губици у Јавним комуналним предузећима.
 
Зато Народна странка у Зајечару предлаже градоначелнику да искористе још ових годину и нешто дана, колико им је остало на власти, да ураде макар нешто корисно за град јер до сада све чега су се се ухватили је уништено, недовршено или нестало”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб