ВестиGTA V и GTA Online БЕСПЛАТНИ за све – ЛЕГАЛНО

GTA V и GTA Online БЕСПЛАТНИ за све – ЛЕГАЛНО

GTA V
Фото: GTA V / Промо

Општа помама за бесплатном верзијом GTA V игре чак је срушила Epic Store, али стрпите се и уграбите најпродаванију игру икад за себе!

Компанија Epic Games није успела да до краја одржи тајновитост у вези са најновијом игром, коју дели бесплатно, па смо тако већ раније сазнали да ће GTA V бити потпуно бесплатан за преузимање.

На Epic Games Store-у је за ових годину и неколико месеци, колико траје недељно бесплатно даривање, подељено доста вредних наслова међу којима се налази World War Z, Just Cause 4 и читава Бетмен трилогија, али је GTA V право изненађење у понуди, као игра, која је до сада продата у преко 115 милиона примерака.

До бесплатне копије игре Grand Theft Auto V се долази веома лако – потребно је да поседујете Epic Games налог и онда путем овог линка пролазите кроз бесплатни процес куповине, и voila – овај наслов је ваш заувек.

Промоција ће трајати недељу дана, односно све до 21. маја у 17:00 часова кад ће у понуду доћи неки други бесплатан наслов или чак више њих.

Иако је игра стара готово седам година, GTA V је и даље невероватно „жив“ кад је популација играча у питању, захваљујући GTA Online додатку, који долази бесплатно уз овај наслов. Rockstar Games редовно одржава мултиплејер компоненту кроз додавање разног садржаја у виду аутомобила, пљачки и сличног.

Поред GTA Online, GTA V поседује одличну причу која говори о авантурама Тревора, Мајкла и Френклина, а у синглплејер свету се можете забављати са многобројним модовима, који се могу преузети и лако додати у игру.

Дељење игре GTA V бесплатно је мудра тактика Rockstar Games-а, пошто ће нови играчи вероватно уложити додатни новац током играња GTA Online додатка, чиме ће зарада постати још већа, а ово је уједно и одлично припремање терена за предстојећи Grand Theft Auto VI.

 

Извор: mondo.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб