Timočka Timočka
Početna / Vesti / GTA V i GTA Online BESPLATNI za sve – LEGALNO
GTA V
Foto: GTA V / Promo

GTA V i GTA Online BESPLATNI za sve – LEGALNO

Opšta pomama za besplatnom verzijom GTA V igre čak je srušila Epic Store, ali strpite se i ugrabite najprodavaniju igru ikad za sebe!

Kompanija Epic Games nije uspela da do kraja održi tajnovitost u vezi sa najnovijom igrom, koju deli besplatno, pa smo tako već ranije saznali da će GTA V biti potpuno besplatan za preuzimanje.

Na Epic Games Store-u je za ovih godinu i nekoliko meseci, koliko traje nedeljno besplatno darivanje, podeljeno dosta vrednih naslova među kojima se nalazi World War Z, Just Cause 4 i čitava Betmen trilogija, ali je GTA V pravo iznenađenje u ponudi, kao igra, koja je do sada prodata u preko 115 miliona primeraka.

Do besplatne kopije igre Grand Theft Auto V se dolazi veoma lako – potrebno je da posedujete Epic Games nalog i onda putem ovog linka prolazite kroz besplatni proces kupovine, i voila – ovaj naslov je vaš zauvek.

Promocija će trajati nedelju dana, odnosno sve do 21. maja u 17:00 časova kad će u ponudu doći neki drugi besplatan naslov ili čak više njih.

Iako je igra stara gotovo sedam godina, GTA V je i dalje neverovatno “živ” kad je populacija igrača u pitanju, zahvaljujući GTA Online dodatku, koji dolazi besplatno uz ovaj naslov. Rockstar Games redovno održava multiplejer komponentu kroz dodavanje raznog sadržaja u vidu automobila, pljački i sličnog.

Pored GTA Online, GTA V poseduje odličnu priču koja govori o avanturama Trevora, Majkla i Frenklina, a u singlplejer svetu se možete zabavljati sa mnogobrojnim modovima, koji se mogu preuzeti i lako dodati u igru.

Deljenje igre GTA V besplatno je mudra taktika Rockstar Games-a, pošto će novi igrači verovatno uložiti dodatni novac tokom igranja GTA Online dodatka, čime će zarada postati još veća, a ovo je ujedno i odlično pripremanje terena za predstojeći Grand Theft Auto VI.

 

Izvor: mondo.rs

Možda će Vas zanimati

RARIS: Viber zajednica „Podrška preduzetništvu istočne Srbije”

RARIS pokrenuo Viber zajednicu „Podrška preduzetništvu istočne Srbije”

U biznisu ste i zanimaju vas informacije o finansijskoj i nefinansijskoj podršci vašem poslovanju? Želite …

Blog „Majčinstvo i Detinjstvo” — Intervju

Sve o trudnoći, porođaju i majčinstvu na jednom mestu – „Majčinstvo i Detinjstvo”

Ukoliko ste već postale mame ili planirate trudnoću, sigurno vas muče mnoge nedoumice u vezi …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica