Тимочка КрајинаЗајечарХуманитарна рукометна утакмица и журка у Омладинском центру у Зајечару 2. марта...

Хуманитарна рукометна утакмица и журка у Омладинском центру у Зајечару 2. марта за помоћ Ненаду Ћирићу

Хуманитарна рукометна утакмица и журка у Омладинском центру у Зајечару 2. марта за помоћ Ненаду Ћирићу

Хуманитарне акције за помоћ Зајечарцу Ненаду Ћирићу биће настављене и овог викенда, како би Ненад сакупио 13 хиљада евра за операцију у Русији.

Овом приликом, биће оргранизована хуманитарна рукометна утакмица и журка у Омладинском центру у Зајечару.

  • У оквиру 15. кола Прве регионалне лиге „Исток”, РК „Зајечар 1949” дочекује на свом терену РК „Куршумлија“, а утакмица ће бити одиграна у Спортској хали на Краљевици у Зајечару, у суботу 2. марта 2024.

Почетак је у 18:00 сати, а у хали ће бити постављена кутија за донацију. Улазница је добровољни прилог за Ненада Ћирића.

  • У Омладинском центру у Зајечару, истог дана, биће приређена традиционална журка под називом „Стара добра времена“. Музику ће пуштати Дејан Тошић, а на једном месту биће: „ЕКВ“, „Van Gogh“, Хаустор, Дино Дворник, „Прљаво казалиште“, „Video Sex“, „Бјело дугме“, Октобар 1864, Филм, али и Giboni, Гру, ЕТ, Lee Man и други.

Почетак је у 21:00 сат.

Цена улазнице је 200 динара, а ко је у могућности може да донира и више новца.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб