ВестиХуманитарно вече „Хипхопери за малог Богдана” у зајечарском Омладинском центру

Хуманитарно вече „Хипхопери за малог Богдана” у зајечарском Омладинском центру

Хуманитарна акција „Хипхопери за малог Богдана Гицовића”

У четвртак 21. фебруара 2019. биће организовано хуманитарно вече у зајечарском Омладинском центру, како би се сакупила средства за Богдана Гицовића из Зајечара.

Биће приређено вече хипхопера, а том приликом наступиће Kибо, Kаи, eL ChupakabrA, Цикизз, Ерот, МДИ, музику бира Marcony. Почетак је заказан за 20 сати, а цена улазнице је 100 динара.

Богданова породица захваљује се свим хуманим људима који су у суботу у „Заплет бару” присуствовали хуманитарној журци и дали свој допринос, како би мали Богдан што пре отпутовао у Турску на лечење.

Подсећамо, Богдан Гицовић болује од специфичног облика тумора мале карлице – рабдомиосаркома, тако да је неопходно да што пре отпутује у Турску како би примио прву терапију. Фондација „Подржи живот” финансира лечење, док за пут и смештај мајка малог Зајечарца нема новац, те је неопоходно прикупити новчана средства за пут и боравак у Турској.

Такође, сви који желе да помогну Богдану могу новац уплатити на текући рачун у Raiffeisen банци:

Богдан Гицовић

265-0000005399899-86

Уплата је такође могућа и путем девизног рачуна:

Молимо вас да платите према упутствима датим у наставку:

57A: Account with institution (Банка корисника средстава): RZBSRSBG, RAIFFEISEN БАНKА АД, БЕОГРАД, РС

59: Beneficiary customer (Kорисник средстава, особа ка којој су средства упућена): RS35265044000003852587, МАРИНА ГИЦОВИЋ, ПЛИТВИЧKА 2, ЗАЈЕЧАР, РЕПУБЛИKА СРБИЈА

Богданова породица се унапред захваљује свим људима великог срца који ће помоћи Богдану да што пре оде на лечење.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб