ВестиИнфо дан поводом представљања „Старт Уп – Програм промоције предузетништва и самозапошљавања”...

Инфо дан поводом представљања „Старт Уп – Програм промоције предузетништва и самозапошљавања” у Зајечару

РПК Зајечарског и Борског управног округа — Инфо дан „Старт Уп – Програм промоције предузетништва и самозапошљавања”

Инфо дан поводом представљања „Старт Уп – Програм промоције предузетништва и самозапошљавања” у Регионалној привредној комори Зајечарског и Борског управног округа, одржаће се у среду, 20. новембра у Зајечару.

Циљ Програма је подстицај развоја предузетништва кроз обједињену подршку за оснивање нових привредних субјеката. Програм има за циљ да подстакне самозапошљавање у одговарајућем сегменту и допринесе одрживом развоју и стварању нових радних места у Србији.

Циљна група Програма су почетници у пословању и привредни субјекти не старији од 24 месеца.

Почетак је предвиђен за 11:00 сати, у улици Николе Пашића 37 у Зајечару (велика сала на 5. спрату).

Програм се састоји од:

• Петодневних обука за израду пословно-инвестиционог плана који организује Привредна комора Србије;
• Гаранција за кредите које ће одобрити изабране пословне банке који покрива 60% сваког индивидуалног кредита укључујући износ редовне камате;
• Повољних банкарски кредита у максималном износу од 3.600.000,00 динара;
• Бесповратних средстава (гранта) корисницима кредита који испуне услове Програма у износу до 20% од укупног инвестиционог улагања које се финансира у оквиру Програма, док је максималан износ бесповратних средстава 360.000,00 динара;
• Стручне, бесплатне саветодавне помоћи и подршке коју пружа Привредна комора Србије.

Информација о Програму, као и документација неопходна за учешће у Програму, могу се преузети са сајта Министарства привреде и са сајта Привредне коморе Србије.

Сви заинтересовани потврду учешћа на Инфо дану могу послати на мејл адресу: zoran.aleksic@pks.rs или контактирати за неопходне информације путем телефона: 019/210-133.

Програм реализује Канцеларија за управљање јавним улагањима, у сарадњи са Министарством привреде и Фондом за развој Републике Србије, уз стручну подршку Немачке развојне банке (KFW) и Привредне коморе Србије, као имплементационог партнера.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб