Тимочка КрајинаЗајечарИзложба Олимпијског комитета Србије „Пут правих вредности” на Феликс Ромулијани

Изложба Олимпијског комитета Србије „Пут правих вредности” на Феликс Ромулијани

Изложба Олимпијског комитета Србије „Пут правих вредности” на Феликс Ромулијани

Изложба Олимпијског комитета Србије под називом „Пут правих вредности” биће свечано отворена на локалитету Феликс Ромулијана, код Зајечара, у четвртак, 4. априла 2024.

Поставка ће бити изложена до 6. маја ове године.

Изложбу ће отворити џудисткиња Андреа Стојадинов, помоћник градоначелника Зајечара Милан Станковић и директор Народног музеја „Зајечар” Вујадин Милошевић.

На изложби ће бити представљен настанак олимпизма у Србији, као и хронологија учешћа српских олимпијаца на Летњим олимпијским играма од 1912. до 2020. године, са подацима о самим Играма, друштвеним околностима које су их пратиле и члановима делегација, као и мање познате занимљивости у вези с Играма.

Изложба „Пут правих вредности” је веома успешно представљена публици у Београду и Зрењанину током 2021. године, у Пожаревцу 2022. године, у Крагујевцу и Новом Саду 2023. године и у Смедеревској Паланци и Крушевцу ове године.

Отварање изложбе је у 13:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб