Timočka KrajinaKladovoIzložba radova „Vrtlog emocija” Sanje Rajić u Kladovu

Izložba radova „Vrtlog emocija” Sanje Rajić u Kladovu

Izložba radova „Vrtlog emocija” Sanje Rajić u Kladovu

Biblioteka „Centar za kulturu” Kladovo priređuje večeras (11. aprila) prvu samostalnu izložbu radova Sanje Rajić iz Kladova.

Izložbu „Vrtlog emocija” čine radovi oslikani tehnikom tečnog slikarstva (fluid painting) koje dočaravaju kreativni duh i motiv autorke.

„Vrtlog emocija” u autorkinom iskoraku predstavlja put od poricanja, preko ljutnje, pregovaranja, depresije i konačno, prihvatanja smrti, ne samo voljene osobe već i snova, želja, nada, uverenja, do ličnog preobraženja.

Otvaranje izložbe je u 18:30 časova, u galeriji Biblioteke u Kladovu.

Ulaz je slobodan, a izložba je prodajna.

Sanja (Rajić) Barbatesković, rođena je u Kladovu marta 1972. godine. Sa umetnošću se susreće se još u osnovnoj školi čuvenog slikara iz Kladova, Mladena Jotova, koji je u to vreme predavao likovnu kulturu. Takođe, potiče iz porodice koja i sama ima afinitete prema umetnosti.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub