Тимочка КрајинаКладовоИзложба радова „Вртлог емоција” Сање Рајић у Кладову

Изложба радова „Вртлог емоција” Сање Рајић у Кладову

Изложба радова „Вртлог емоција” Сање Рајић у Кладову

Библиотека „Центар за културу” Кладово приређује вечерас (11. априла) прву самосталну изложбу радова Сање Рајић из Кладова.

Изложбу „Вртлог емоција” чине радови осликани техником течног сликарства (fluid painting) које дочаравају креативни дух и мотив ауторке.

„Вртлог емоција” у ауторкином искораку представља пут од порицања, преко љутње, преговарања, депресије и коначно, прихватања смрти, не само вољене особе већ и снова, жеља, нада, уверења, до личног преображења.

Отварање изложбе је у 18:30 часова, у галерији Библиотеке у Кладову.

Улаз је слободан, а изложба је продајна.

Сања (Рајић) Барбатесковић, рођена је у Кладову марта 1972. године. Са уметношћу се сусреће се још у основној школи чувеног сликара из Кладова, Младена Јотова, који је у то време предавао ликовну културу. Такође, потиче из породице која и сама има афинитете према уметности.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб