ВестиЈавни увид поводом израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”

Јавни увид поводом израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”

Пројекат израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”

Јавни увид у Нацрт Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево” обавиће се у трајању од 30 дана, од 27.01.2020. до 25.02.2020. године.

Материјал се може погледати сваког радног дана од 07:30 до 15,:0 часова у просторијама Одељења за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, ул. Крфска бр. 4 у Зајечару, а обавештења се могу добити на истој адреси (1. спрат, канцеларија бр. 2) од 07:30 до 15:30 часова.

Нацрт плана је доступан и у дигиталном облику на званичној интернет страни града Зајечара.

Јавна презентација ће бити одржана у среду, 5. фебруара са почетком у 12:00 часова у сали Скупштине града (Трг ослобођења, бр. 1 у Зајечару).

Примедбе на Нацрт Плана детаљне регулације физичка и правна лица могу доставити у писаној форми Одељењу за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, Градске управе Града Зајечара (Трг ослобођења, бр. 1 у Зајечару), у току трајања Јавног увида закључно са 25. фебруаром.

Јавна седница Комисије за планове на којој ће бити разматране достављене примедбе током Јавног увида биће одржана дана 11. марта, са почетком у 12:30 часова у сали Скупштине града (Трг ослобођења, бр. 1 у Зајечару).

Јавној седници могу да присуствују и усмено образложе поднете примедбе физичка лица и представници правних лица који су поднели примедбе у писаном облику у току трајања Јавног увида.

Лице овлашћено од стране надлежног органа за давање обавештења је Главни урбаниста града Зајечара дипл. инж. арх. Иван Стојановић, контакт: 019/444-600, ivan.stojanovic@zajecar.info.

Израду Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево” финансира Европска унија у сарадњи са Владом Републике Србије преко програма „ЕУ ПРО”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб