ВестиЈош 25 новооболелих у Кладову: Разматрају увођење ванредне ситуације

Још 25 новооболелих у Кладову: Разматрају увођење ванредне ситуације

Кладово — COVID-19

У општини Кладово забележено је 25 нових случајева позитивних на вирус COVID-19, што је број оболелих, од почетка пандемије до данас, подигао на 79.

Из референтних лабораторија су, иначе, стигли резултати за 96 тестираних, али је позитиван резултат забележен код 25. Вирусом корона су тренутно у овој општини заражене 42 особе. Њих 35 се, након контролних тестирања, води као излечено, а две су особе преминуле, наводи се у саопштењу Здравственог центра „Кладово”.

Реч је о особама које су у ковид амбуланти Дома здравља тестиране у периоду од 6. до 15. јула, па је због кашњења резултата велики број инфицираних у једном дану.

Према њиховим подацима до сада је излечено 35 пацијената, активно позитивна су 42 лица, док су преминуле две особе.

Због неповољне епидемиолошке ситуације Штаб за ванредне ситуације разматраће на поподневној седници проглашење ванредне ситуације уз увођење мера како би се спречило даље ширење вируса корона.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,799ПратилацаЛајкуј
4,386ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб