VestiKako pronaći svoj put na UpWork-u

Kako pronaći svoj put na UpWork-u

MeetUp — Kako pronaći svoj put na Upwork-u?

Nakon MeetUp-a o Web preduzetništvu, nastavljamo sa serijom MeetUp-ova. Ovaj put na red je došao UpWork, a MeetUp na ovu temu biće organizovan u petak 22. februara 2019. godine, u Prostoru za POMAK, Generala Gambete 44/8 (zgrada nekadašnje Timogradnje), sa početkom u 18 časova.

UpWork je jedna od najvećih i najpopularnijih platformi za frilensere sa najvećim brojem različitih poslova.

Na ovom MeetUp-u možete čuti kako da se registrujete na toj platformi, savete na šta da obratite pažnju i kako da poboljšate profil, kao i kako da otvorite račun koji vam je potreban.

O predavaču:

Teodora Despotović već tri godine radi preko ove platforme i radila je na različitim poslovima i susretala se sa različitim klijentima. Zahvaljujući ovoj platformi, definisala se kao  IT Project Manager, a zahvaljujući svom stalnom klijentu, radi i kao cyber security inženjer za kompaniju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kao i do sada učešće je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta neophodno je da rezervišete svoje mesto popunjavanjem kratkog prijavnog formulara.

MeetUp organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata „Think outside the box”, podržanog od strane ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,184PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub