ВестиКако пронаћи свој пут на UpWork-у

Како пронаћи свој пут на UpWork-у

MeetUp — Kако пронаћи свој пут на Upwork-u?

Након MeetUp-a o Web предузетништву, настављамо са серијом MeetUp-ова. Овај пут на ред је дошао UpWork, а MeetUp на ову тему биће организован у петак 22. фебруара 2019. године, у Простору за ПОМАK, Генерала Гамбете 44/8 (зграда некадашње Тимоградње), са почетком у 18 часова.

UpWork је једна од највећих и најпопуларнијих платформи за фриленсере са највећим бројем различитих послова.

На овом MeetUp-у можете чути како да се региструјете на тој платформи, савете на шта да обратите пажњу и како да побољшате профил, као и како да отворите рачун који вам је потребан.

О предавачу:

Теодора Деспотовић већ три године ради преко ове платформе и радила је на различитим пословима и сусретала се са различитим клијентима. Захваљујући овој платформи, дефинисала се као  IT Project Manager, а захваљујући свом сталном клијенту, ради и као cyber security инжењер за компанију у Сједињеним Америчким Државама.

Kао и до сада учешће је бесплатно, али због ограниченог броја места неопходно је да резервишете своје место попуњавањем кратког пријавног формулара.

MeetUp организује Тимочки Омладински Центар, а у оквиру пројеката „Think outside the box”, подржаног од стране амбасаде Сједињених Америчких држава у Србији.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб