Timočka KrajinaZaječarKancelarija za mlade grada Zaječara: Mladi, dostavite predloge za opremanje prostora u...

Kancelarija za mlade grada Zaječara: Mladi, dostavite predloge za opremanje prostora u vašoj sredini

Kancelarija za mlade grada Zaječara poziva formalne i neformalne grupe mladih iz ruralnih sredina, da do nedelje, 20. novembra 2022. dostave svoje predloge za opremanje prostora za mlade (na otvorenom ili u zatvorenom), u kraćoj narativnoj-slobodnoj formi.

Svoje predloge mladi mogu da pošalju na mejl adresu omladina@zajecar.info (u naslovu mejla staviti naznaku PREDLOG ZA OPREMANJE PROSTORA ZA MLADE U RURALNIM SREDINAMA – KLER), ili preko Uslužnog centra Gradske uprave, u zatvorenoj koverti, sa istom naznakom.

Uz predlog, obavezno navesti ime i broj telefona kontakt osobe koja će kasnije biti pozvana na konsultacije.

Nakon dostavljenih predloga i najidealnijeg rešenja za opremanje prostora za mlade u ruralnim sredinama, Grad Zaječar će konkurisati za sredstva u okviru projekta „Perspektive za mlade u ruralnim sredinama“, koje podržava Ministarstvo za ekonomsku saradnju Savezne Republike Nemačke, a u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta i Ministarstvom rudarstva i energetike Republike Srbije, a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ.

Mladi mogu predložiti nabavku opreme u vrednosti do pet hiljada evra, a projekat „Promocija obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti“ dodatno želi da osnaži mlade da budu promoteri obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti i aktivni učesnici u energetskoj tranziciji, pa će se, ukoliko predlog sadrži i ovu komponentu, vrednost projekta uvećati za tri hiljade evra.

Cilj poziva je jačanje odnosa poverenja i odgovornosti između lokalnih samouprava i mladih, kroz kreiranje iskustava i praksi u oblasti uključivanja mladih iz ruralnih područja u procese odlučivanja na lokalnom nivou.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub