ВестиКараван „Изађи ми на теглу” 21. септембра стиже у Зајечар: Дошло је...

Караван „Изађи ми на теглу” 21. септембра стиже у Зајечар: Дошло је време за ајвар

Караван „Изађи ми на теглу” у Зајечару

Највећи гастрономски караван у Србији „Изађи ми на теглу” биће одржан у понедељак, 21. септембра у Зајечару. Ова традиционална манифестација окупиће екипе из различитих удружења како би се поново пронашао идеалан рецепт за српски ајвар – господара сваке трпезе.

Манифестација ће се одржати на Поповој плажи због тренутне COVID-19 ситуације како би такмичари одржавали адекватно прописану дистанцу.

Победнички тим ће традиционално, седми пут ове године, имати прилику да на финалном такмичењу у Београду представи свој град кроз забавни програм, локалне специјалитете, културу и ајвар у најбољем светлу.

На прошлогодишњем финалном такмичењу град Зајечар је добио две награде, једну за најбоље организован едукативни центар приликом доласка гастро-каравана у град Зајечар, а другу за највеселији штанд на финалном такмичењу у Београду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб