Тимочка КрајинаБорКик-боксери из Бора освојили три медаље на Европском купу у Хрватској

Кик-боксери из Бора освојили три медаље на Европском купу у Хрватској

Чланови Кик-бокс клуба „Бор” настављају са сјајним резултатима, предвођени тренером Синишом Владимировићем. Овог пута, Борани су и више него оправдали позив и наступ за репрезентацију Србије на Европском купу у Хрватској.

Боранин Урош Крстић наступио је као млађи јуниор и борио се у конкуренцији старијих такмичара у јуниорској конкуренцији, а поражен је тек у полуфиналу од такмичара из Русије и морао је да се задовољи бронзом.

Дамир Сејдија је у својој тежинској категорији у конкуренцији јуниора освојио златну медаљу победивши борце из Чешке и Румуније у полуфиналу и финалу, док је код сениора Бобан Николић након две победе над врсним такмичарима из Украјине освојио злато и крунисао изузетан наступ борских кик-боксера.

„Карловац Опен 2021”, пун је назив Европског купа, одржаног у Хрватској и уједно један од најмасовнијих турнира на континенту, одржан од 28. до 30. маја. Селектор Срђан Радуловић из Ниша, иначе дугогодишњи тренер Зајечарца Бобана Стојановића, бившег српског, балканског и европског шампиона у кик-боксу, знатно је подмладио репрезентацију и многи нису очекивали превише од овог такмичења, посебно ако се има у виду дужа пауза због пандемије корона вируса.

Ипак, освојене су 34 медаље, 14 златних, 12 сребрних и 8 бронзаних одличја, чиме је Србија заузела 1. место, испред Молдавије, Украјине и Бугарске и тријумфовала на Европском купу, а све то уз нека нова имена, поготово у млађим категоријама, која ће и у будућности бити окосница српске репрезентације. Свој допринос дали су и борски кик-боксери са три медаље и сигурно је да ћемо у годинама које следе још читати о успесима такмичара Кик-бокс клуба „Бор”, како у репрезентацији Србије, тако и у клубу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб