VestiKladovo: Foto konkurs „Knjiga, leto i ti u vreme korone”

Kladovo: Foto konkurs „Knjiga, leto i ti u vreme korone”

Biblioteka „Centar za kulturu” Kladovo: 8. foto konkurs „Knjiga, leto i ti u vreme korone”

Nagradni foto konkurs na temu „Knjiga, leto i ti u vreme korone” Biblioteka iz Kladova organizuje osmu godinu, ali prvi put u neobičnim okolnostima koje obeležava pandemija virusa korona.

Ideja je da na kreativan i zabavan način afirmišemo čitanje u letnjem periodu uz druženje ljubitelja knjiga, biblioteka, fotografije, ali i znanja.

Pandemija nove bolesti COVID-19, izazvane korona virusom promenila je život svih stanovnika zemaljske kugle i ništa više nije isto niti će biti. Ali, svet nije stao. Živi se, stvara, planira i kreira i dalje…

„Mi smo u potrazi za entizijastima, optimistima i kreativcima. Mi želimo zajedno sa svima vama da iznađemo načine prilagođavanja novom načinu života koji će nas učiniti jačim i odgovornijim u ovoj pošasti. Učešćem na 8. foto konkursu ’Knjiga, leto i ti u vreme korone’ ostavite tragove ovog vremena”, poručuju iz Biblioteke „Centar za kulturu” Kladovo.

Biblioteka će nagraditi tri najbolje fotografije koje promovišu knjigu i čitanje u periodu pandemije korona virusa.

Pravo učešća imaju fotografi-amateri, ljubitelji čitanja bez obzira na uzrast.

Radovi treba da prikazuju osobu/e koja čita/ju. Može se učestvovati sa najviše 3 fotografije (crno bele ili u boji, bez kompjuterske obrade).

Radove slati u JPEG formatu sa nazivom/opisom i podacima o autoru (ime i prezime, mesto prebivališta, opis ili naslov uz fotografiju) na adresu kulturakld@gmail.com do 31.08.2020. godine.

Izložba pristiglih fotografija i dodela nagrada održaće se tokom septembra 2020, o čemu će učesnici konkursa i javnost biti obavešteni putem veb portala Biblioteke „Centar za kulturu” Kladovo, društvenih mreža i lokalnih medija.

Glavna nagrada je digitalni foto-aparat.

Pristigli radovi objavljivaće se, po redosledu pristizanja, u grupi Biblioteka „Centar za kulturu” Kladovo na društvenoj mreži Fejsbuk.

Fotografije svih učesnika foto konkursa koristiće se za najavu programskih aktivnosti biblioteke u Kladovu.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,188PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub