Тимочка КрајинаБорКомпанија „Serbia ZiJin Mining” донирала комбиновано возило Предшколској установи за децу „Бамби”...

Компанија „Serbia ZiJin Mining” донирала комбиновано возило Предшколској установи за децу „Бамби” у Бору

Компанија „Serbia ZiJin Mining” донирала комбиновано возило Предшколској установи за децу „Бамби” у Бору
Фото: Serbia ZiJin Mining

Компанија „Serbia ZiJin Mining” донирала је ново, савремено комбиновано возило, Предшколској установи за децу „Бамби” у Бору.

Церемонији примопредаје кључева новог возила, која је уприличена испред истоименог вртића у Бору, осим представника предшколске установе и компаније „Serbia ZiJin Mining” присуствовали су и представници Града Бора.

Овом приликом малишани из вртића „Бошко Буха” наградили су представнике компаније пригодном приредбом, играма и песмицама на кинеском језику.

Кључеве новог возила директорки Предшколске установе за децу „Бамби” Љиљани Радичевић уручио је Јанг Јуанкун, заменик генералног директора компаније „Serbia ZiJin Mining”.

Он је на пригодној церемонији уприличеној овом приликом истакао да „Serbia ZiJin Mining” друштвено одговорна компанија која брине о потребама локалне заједнице и подсетио на пројекте које је компанија реализовала ове године у циљу побољшања образовања деце у Бору.

„Срећни смо што овом донацијом можемо да учинимо да услови рада у Предшколској установи за децу ’Бамби’ у Бору буду бољи. Велика нам је част што можемо да будемо део дечијег одрастања, јер сматрамо да су деца будућност сваке породице, будућност сваке државе. Компанија је, ове године, започела реализацију бројних програма како би борски малишани, ђаци, студенти имали квалитетније образовање. У сарадњи са Удружењем родитеља ’Бебиронче’ опремили смо вртић ’Бошко Буха’ новим намештајем, донирали смо уџбенике ученицима старијих разреда основних школа и школске торбе свим основцима, помогли средњошколцима организацију стручне екскурзије и омогућили студентима да у нашој компанији обављају стручну праксу. Подржали смо и спортске клубове како бисмо деци омогућили да се здравије развијају”, рекао је заменик генералног директора компаније „Serbia ZiJin Mining” Јанг Јуанкун и истакао да ће ови програми биће настављени и у будућности.

Вредност ове донације је близу три милиона динара, и она је само део програма помоћи ове компаније, којим је у развој друштвене заједнице, уложено близу 350 милиона динара. Запослени у компанији „Serbia ZiJin Mining” наставиће да раде за добробит заједнице.

У име деце, родитеља и васпитача, директорка предшколске установе „Бамби” Љиљана Радичевић, захвалила се за вредну донацију и истакла да ће возило бити на услузи свим обдаништима у Бору и од велике користи за превоз материјала и опреме до шест вртића колико њих послује у саставу Установе.

„Желим да се захвалим компанији ’Serbia ZiJin Mining’ на донацији овој другој по реду донацији, јер је компанија у сарадњи са Удружењем родитеља ’Бебиронче’, већ опремила намештајем вртић ’Бошко Буха’. Овим гестом и вредним поклоном компанија ’Serbia ZiJin Mining’ показала је поново да је друштвено одговорна компанија која препознаје наше потребе. Возило које смо добили на поклон подићи ће квалитет рада и услуга предшколске установе ’Бамби’. Користићемо га за превоз људи, опреме и материјала, и заиста ће нам користити јер су нам вртићи разуђени по целом граду. Имамо вртић у Брестовачкој Бањи, као и у насељу Брезоник. Захваљујем се у своје лично, као и у име запослених и 1.200 малишана који бораве у Установи, међу којима су и деца, држављани Народне републике Кине”, казала је Радичевић.

У име града Бора, компанији се на донацији захвалио и помоћник градоначелника за јавне установе Бобан Стојановић.

„Желим да се захвалим компанији и директору на овако срдачном поклону и акцији коју су спровели како би обезбедили донацију овој Установи. Они то раде у континуитету и ја бих волео да се то настави и у наредном периоду, а град Бор ће дати све од себе да подржи и овакву сарадњу истакне на највиши могући ниво”, рекао је помоћник градоначелника задужен за јавне установе, Бобан Стојановић.

Представницима компаније „Serbia ZiJin Mining” директорка Предшколске установе за децу „Бамби” уручила је захвалнице.

У знак захвалности малишани из вртића „Бошко Буха” наградили су представнике компаније пригодном приредбом на кинеском језику.

Песмицама на кинеском језику, али и порукама захвалности, деца су измамила осмехе свих присутних. Дечији наступ награђен је громогласним аплаузом, а представници компаније даривали су их слаткишима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб