ВестиКомплетно реконструисана Југ Богданова улица у Књажевцу

Комплетно реконструисана Југ Богданова улица у Књажевцу

Комплетно реконстуисана Југ Богданова улица у Књажевцу

У Књажевцу је асфалтирана и потпуно реконструисана Југ Богданова улица.

Радове је посетио председник општине Књажевац Милан Ђокић, са сарадницима.

„Урадили смо прво реконструкцију водоводне линије у овој улици, овде пролази ФИ 400, важан део књажевачког система за водоснабдевање. Због честих кварова заменили смо део тог водовода читавом дужином улице и урадили нове прикључке. Сада асфалтирамо улицу. Око 6 милиона динара коштала је само реконструкција водоводне линије ФИ 400, а 2,8 милиона реконструкција саме улице. Остало нам је још да се уради тротоар са десне стране, који ће бити урађен у првој фази сада, а у другој на пролеће. Искористили смо ове лепе дане да завршимо започете послове. Сређивање Југ Богданове улице није било у плану да се све заврши у овој години, али захваљујући вредној грађевинској оперативи и доброј организацији послова, успели смо да завршимо и ову улицу“, поручио је Ђокић.

Ђокић је додао да је недавно завршена улица Косте Рацина и у тој улици је прво урађена водоводна линија која је коштала 2,1 милион динара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,841ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб