ДруштвоКонтрола брзине на путевима у Србији од 25. априла до 1. маја

Контрола брзине на путевима у Србији од 25. априла до 1. маја

Саобраћајна полиција

У периоду од 25. априла до 1. маја 2024. године, припадници саобраћајне полиције у Србији спровешће акцију појачане контроле саобраћаја усмерену на откривање и санкционисање прекршаја прекорачења брзине.

Саобраћајна полиција ће свакога дана ангажовати све расположиве уређаје за мерење брзине кретања – ручне радаре, радаре у системима видео надзора и уређаје за мерење брзине у возилима без обележја полиције („пресретачима“), док ће на аутопутевима бити мерена и просечна брзина кретања возила.

У склопу ове акције, која се реализује у сарадњи са организацијом ROADPOL (мрежа саобраћајних полиција Европе), у среду, 1. маја 2024. у времену од 00:00 до 24:00 часа, биће реализована акција „Speed Marathon“, током које ће на најважнијим путним правцима брзина бити мерена непрекидно у трајању од 24 часа, наводи се у саопштењу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб