ВестиKрај за један од најпознатијих YouTube канала

Kрај за један од најпознатијих YouTube канала

YouTube — Лого

Иако су нам раније рекли да се канал „само мења” истина је да је угашен. Сви запослени добили отказ.

Kадa смо крајем јануара сазнали да је сав садржај једног од најпознатијих и најстаријих YouTube канала, Machinima, избрисан, нова компанија – власница за медије рекла је да је канал у процесу реструктурирања и да су запослени „распоређени на нове, узбудљиве пројекте”.

Истина је, заправо, да канал од 3. фебруара званично више не постоји, а 81 запослени је отпуштен, потврђено је Polygon сајту током истог дана.

Око 13 милиона пратилаца остало је без YouTube садржаја Machinima канала, који је стваран од 2000. године наовамо, 20. јануара, без претходне најаве. Тад је компанија, која је власница канала, WarnerMedia, навела да ће канал само бити „утопљен” у актуелне пројекте и да неће бити у потпуности напуштен, али се од те идеје, очигледно одустало.

 

Извор: mondo.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб