ВестиЛетњи камп за децу „Супер јунаци” на Старој планини

Летњи камп за децу „Супер јунаци” на Старој планини

Летњи камп за децу „Супер јунаци”

Летњи камп за децу „Супер јунаци” биће организован и ове године на Старој планини у два термина. Први термин је од 27. јула до 2. августа, а други од 24. до 30. августа.

Kамп је намењен деци узраста од 6 до 12 година.

Kамп се реализује у планинским условима, па су у понуди и активности у природи где се деца кроз планинарење упознају са природним окружењем места где бораве, стичу вештине камповања, сналажења у природи, као и друге креативне радионице које се организују у зависности од тога шта природа тог краја нуди.

На овом кампу деца ће бити у прилици да усавршавају скијашку технику кроз дисциплину на ролерима Inline Alpine слалом, као и технике пливања на отвореном базену хотела „Стара планинаа. Биће организована и ревијална трка у Инлине Алпине слалому.

Деца ће такође бити у прилици да освоје најлепше врхове планине и виде прелепе водопаде у подножју највишег врха Србије (Миџор 2169 мнв.). Малишани ће моћи да упознају и науче нека од основних правила безбедног кретања кроз природу као и да препознају лепоте боравка у природи.

Програм реализују инструктори и педагошки радници Дечје академије спорта „Супер јунаци”: Никола Дојчиновић, Миша Ћирић, Ненад Цветковић и Владана Цонић.

Дечја академија спорта „Супер јунаци” је спортско удружење које се бави креирањем и реализовањем спортско-рекреативних програма и манифестација за децу и младе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,388ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб