Тимочка КрајинаБорМиликић на мото скупу на Борском језеру: Ово је традиција која треба...

Миликић на мото скупу на Борском језеру: Ово је традиција која треба да настави да живи

Међународни мото скуп „Bike Week 2022” на Борском језеру

Међународни мото скуп „Bike Week 2022” на Борском језеру оправдао је сва очекивања заљубљеника у ову врсту забаве. Манифестација је окупила велики број љубитеља двоточкаша, како из Србије, тако и из иностранства.

Овај мото скуп посетио је и градоначелник Бора Александар Миликић са сарадницима.

„Ми смо као Град подржали манифестацију и ово је традиција која треба да настави да живи у граду Бору, граду бакра, граду добрих људи. Сви знамо да су мотоциклисти добри људи који су увек били хумани, који помажу својим суграђанима и који разумеју како функционише једно друштво и један град. Видео сам много енергије, много позитивних људи, лепо дружење и добру музику”, истакао је Миликић.

Осим у вожњи, дружењу и амбијенту Борског језера, Борани али и њихови гости, уживали су и у музичком делу програма у ком су наступали познати рок бендови.

Организатор тродневне манифестације је Мото клуб „Rolling Wheels”, а покровитељ Град Бор.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб