Вести„Moon Fest” — Фестивал пуног Месеца на Старој планини

„Moon Fest” — Фестивал пуног Месеца на Старој планини

„Moon Fest” — Фестивал пуног Месеца на Старој планини

У ноћи између 17. и 18. августа на Старој планини биће одржан „Moon Fest” — Фестивал пуног Месеца. Љубитељи природе и млади из свих крајева окупиће се на Миџору, највишем врху у Србији.

У организацији удружења „Србија за младе – Serbia4Youth” на Старој планини и овог августа биће организован „Moon Fest” — Фестивал пуног Месеца. Љубитељи природе и млади из свих крајева Србије окупиће се на Миџору како би уживали у лепотама Старе планине у ноћи пуног Месеца.

Учесници ове акције окупиће се у 23 сата на Бабином Зубу, након чега ће бити организовано посматрање звезданог неба и Месеца уз помоћ телескопа.

Након двочасовог разгледања ноћног неба уследиће успон на Миџор. Ова необична акција представља креативан облик промоције природних лепота Србије.

Ноћни успон на Миџор у ноћи пуног месеца ће бити обезбеђиван од стране спасиоца „Горске службе спасавања Србије”. Kрајњи рок за пријављивање је до расположивости места.

Више информација на Facebook event страници Moon Fest 2019 или на сајту www.srbijazamlade.rs.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб