Тимочка КрајинаБољевацНа листи коалиције Морамо девет кандидата за народне посланике из Тимочке Крајине

На листи коалиције Морамо девет кандидата за народне посланике из Тимочке Крајине

Група грађана Морамо – Акција – Еколошки устанак – Ћута – Не давимо Београд – Тимочка Крајина

Коалиција Морамо коју чине „Не давимо Београд”, „Акција”, „Еколошки устанак”, Политичка платформа „Солидарност”, али и друге локалне организације, предала је Републичкој изборној комисији изборну листу за учешће на парламентарним изборима који ће бити одржани 3. априла.

Носилац листе за парламентарне је председавајући отворене грађанске платформе „Акција” Небојша Зеленовић, а први на листи је један од лидера Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута.

На листи коалиције Морамо налазе се и девет кандидата из Тимочке Крајине: на 45. месту је др Дејан Крстић (доктор етнологије и антропологије) – Зајечар, на 46. месту је Горан Милошевић (професор физичког васпитања) – Бољевац, на 64. месту је Горан Голубовић (доктор медицине – гинеколог) – Бор, на 82. месту је Миљан Стефановић (мастер менаџер) – Зајечар, на 97. месту је Наташа Петковић (наставник филозофије) – Мајданпек, на 99. месту је Александар Јевтић (професор физике) – Бољевац, на 132. месту је Сандра Миленковић (трговац) – Зајечар, на 147. месту је Микаела Сиљаноска Смичковић (дипломирани музичар теоретичар и педагог) – Зајечар и на 162. месту је Горан Симатовић (пензионер) – Зајечар.

Изборна листа кандидата за народне посланике Народне скупштине: Група грађана Морамо – Акција – Еколошки устанак – Ћута – Не давимо Београд – Тимочка Крајина

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре

Društvene mreže

24,123ПратилацаЛајкуј
4,154ПратилацаЗапрати
1,245ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx