Тимочка КрајинаЗајечарНакон Колегијума директора ЈП „Пошта Србије”, састанак Зорана Ђорђевића и градоначелника Зајечара...

Након Колегијума директора ЈП „Пошта Србије”, састанак Зорана Ђорђевића и градоначелника Зајечара Бошка Ничића

Након Колегијума директора ЈП „Пошта Србије”, састанак Зорана Ђорђевића и градоначелника Зајечара Бошка Ничића
Фото: Град Зајечар

Колегијум директора ЈП „Пошта Србије”, којем су поред извршних директора и директора функција овог предузећа, присуствовали и представници синдиката, као и запослени у подручној јединици „Зајечар”, одржан је данас у великој сали Градске управе у Зајечару.

На састанку је било речи о реализацији задатака са претходног Колегијума, активностима и отвореним питањима из надлежности овог предузећа, а извештај о раду овом приликом представио је и Бобан Петковић – директор Подручне јединице „Зајечар”.

По завршетку Колегијума уследио је састанак в.д. директора „Пошта Србије” Зорана Ђорђевића и градоначелника Зајечара Бошка Ничића.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб