Тимочка КрајинаБорУ Бору одржана 84. седница Градског већа

У Бору одржана 84. седница Градског већа

У Бору одржана 84. седница Градског већа
Фото: Град Бор

Одржана је 84. седница Градског већа града Бора. На дневном реду, било је 58 тачака. Једногласном одлуком чланова Градског већа, све тачке су усвојене.

Једна од тачака дневног реда била је и предлог решења о давању сагласности на Одлуку о утврђивању цена за комуналне услуге.

„Измене цена комуналних услуга на територији града Бора као што су услуге за грејање, пијаћу и отпадну воду, изношење комуналног отпада и извожење смећа, увећане су за 30 одсто. Цене комуналних услуга нису увећаване још од 2019. године док је цена услуга у ЈКП ’3. октобар’ остала непромењена још од 2011. године”, истакла је Славица Козић, начелница Одељења за привреду и друштвене делатности.

Уколико одборници на наредној седници Скупштине града Бора дају зелено светло, нове цене комуналних услуга примењиваће се од априла месеца ове године.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб