Timočka KrajinaZaječarNezavisni sindikat policije KC Zaječar: Realizovani preventivni pregledi u saradnji sa ZC...

Nezavisni sindikat policije KC Zaječar: Realizovani preventivni pregledi u saradnji sa ZC Zaječar

Nezavisni sindikat policije KC Zaječar: Realizovani preventivni pregledi u saradnji sa ZC Zaječar

Na inicijativu Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar, uz stručnu pomoć i realizaciju Zdravstvenog centra Zaječar, Doma zdravlja Zaječar, Službe za zdravstvenu zaštitu žena u proteklih dva meseca sprovedena je intenzivna preventivna akcija, kompletnih sistematskih-ginekoloških pregleda za koleginice iz sedišta PU Zaječar.

Sistematskom pregledu odazvale se ukupuno 42 koleginice.

Ovo nije prva preventivna akcija sa Zdravstvenim centrom u Zaječaru, već se iste kontinurano rade već dugi niz godina, zavisno od trenutnih situacija i potreba zaposlenih u PU Zaječar.

Nezavisni sindikat policije, ponosan je na činjenicu da je sa Zdravstvenim centrom Zaječar uspostavljena izuzetno dobra saradnja, koja rezultirala brzom reakcijom na sve iskazane zdravstvene probleme zaposlenih u PU Zaječar.

Predstavnici Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar u sedištu PU Zaječar ugostili su delegaciju Zdravstvenog centra Zaječar: direktora ZC Zaječar dr Miroslava Stojanovića, dr Draganu Todosijević Petrović specijalistu ginekologije i glavnu medicinsku sestru Zdravstvenog centra Zaječar Tanju Pantelić.

U okviru svečanog prijema, direktoru ZC Zaječar dr Miroslavu Stojanović uručena je plaketa u znak zahvalnosti za doprinos na očuvanju zdravlja zaposlenih u PU Zaječar, dok su dr Dragani Todosijević Petrović i glavnoj medicinskoj sestri ZC Zaječar Tanji Pantelić uručene plakete u znak zahvalnosti za izuzetnu dosadašnju saradnju.

„Svakako Nezavisni sindikat policije izuzetno ceni i poštuje trud, rad i zalaganje svih zaposlenih u Zdravstvenom centru Zaječar i u ime svojih koleginica i kolega, iskreno od srca im se zahvaljujemo”, navode iz NSP KC Zaječar.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub