Timočka KrajinaBorUdruženje građana „Borci za Bor” poziva sve humane ljude da pomognu malom...

Udruženje građana „Borci za Bor” poziva sve humane ljude da pomognu malom Viktoru iz Bora – 1346 na 3030

Udruženje građana „Borci za Bor” poziva sve humane ljude da pomognu malom Viktoru iz Bora

Jedanaestogodišnji Viktor Pavlović iz Bora od rođenja ima problema sa kretanjem i deformitetom, tako da iz Udruženja građana „Borci za Bor” pozivaju sve humane ljude da pomognu Viktoru.

Mali Boranin Viktor od malena ima problema sa hodom i kretanjem, zbog toga je potrebno da se što pre odradi operacija u klinici „Atlas“ u Beogradu.

Udruženje građana „Borci za Bor” poziva sve humane ljude da pomognu malom Viktoru iz Bora

„Pokrenuli smo humanitarnu akciju za Viktora Pavlovića, dete je iz Bora, i mora hitno na operaciju u kliniku ’Atlas’ u Beogradu. Tamo će najpoznatiji ruski doktor da operiše Viktora, a za tu operaciju potrebno je nešto više od 11 hiljada evra. Viktor ima problem sa hodom, krivi mu se i stopalo i kuk. On ima trenutno velike bolove, tako da je i zbog njegovog hoda, a i kako bi se sprečilo dalje krivljenje kičme, neophodno da što pre ode na tu operaciju. Pozivamo sve dobre i humane ljude da se priključe ovoj akciji, a najjednostavnije mogu da pošalju SMS poruku 1346 na 3030”, rekao je Dalibor Jović, UG „Borci za Bor”.

Viktor je dete iz druge uredno vođene i kontrolisane terminske trudnoće koja je završena carskim rezom. Odmah po rođenju lekari uočavaju da sa bebom nešto nije u redu zbog čega je kao hitan slučaj hospitalizovan na Institu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta u Beogradu gde je izvršena operacija nakon koje dobija dijagnozu – spina bifida. Sedmog dana nakon rođenja lekari dijagnostikuju i hidrocefalus, pa mu je ugrađen VP šant. Prognoze su bile loše, gubio je na težini i stanje mu se pogoršavalo. Nakon što se oporavio, otpušten je na kućno lečenje. Kroz par meseci rađena je revizija šanta, operacija pupčane kile kao i operacija oba stopala. Na žalost, deformitet se vratio uprkos operaciji stopala i Viktor jako loše hoda.

Sredstva su mu potrebna za ortopedska pomagala, specijalističke preglede, laboratorijske analize, fizikalne terapije, lekove i medicinski potrošni material, logopedske tretmane kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Viktoru možete pomoći slanjem SMS poruke 1346 na 3030!

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001468179-88

Uplatom na devizni račun: 160-6000001468191-52

IBAN: RS35160600000146819152

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub