Timočka Timočka
Početna / Vesti / Ničić: Svečano otvaranje „Lidl” objekta u Zaječaru poslednje nedelje septembra ili prve nedelje oktobra
GU Zaječar: Sastanak sa predstavnicima kompanije „Lidl”

Ničić: Svečano otvaranje „Lidl” objekta u Zaječaru poslednje nedelje septembra ili prve nedelje oktobra

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić danas je obavio razgovore sa predstavnicima kompanije „Lidl” u Srbiji, zaduženih za ekspanziju, investicije i nabavke, na temu otvaranja njihovog objekta u Zaječaru i uređenja Čupićeve ulice i autobuskog stajališta u okviru kompleksa „Capitol Park/Lidl”.

„Rekonstrukcija dela ulice, uz sufinansiranje kompanije ’Lidl’, a u potezu kafana ’Dva brata’ do Ustaničke ulice, sa kompletnom zamenom atmosferske kanalizacije, rasvetom, autobuskim stajalištem i trotoarima, obaviće se u periodu od prvog do dvasetog septembra ove godine, dok će svečano otvaranje objekta biti poslednje nedelje septembra ili prve nedelje oktobra meseca. U radni odnos u budućem objektu ’Lidl-a’, čija je površina 2.700 m2, već je primljeno 30 radnika”, kaže gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Prema rečima gradonačelnika Ničića početkom naredne nedelje započeće izgradnja i druge faze Capitol Parka u Zaječaru (prema ulici Đure Salaja) sa četiri nova maloprodajna objekta ukupne površine oko 1.400 m2.

Ostatak Čupićeve ulice, sa kružnim tokom kod skretanja ka pruzi, te rekonstrukcija Ustaničke ulice i probijanje Nemanjine ulice, obaviće se početkom naredne godine nakon rešavanja imovinskih odnosa i izrade projekata, a posle prodaje imovine bivše firme „Zaječarpromet” u Čupićevoj ulici (razlog toga je da radovi i mehanizacija ne oštete tek rekonstruisani kolovoz i teotoare).

Možda će Vas zanimati

Dr Nenad Ristović: Obraćanje medijima povodom epidemiološke situacije u Zaječaru

Dr Nenad Ristović: Manje obolelih u septembru, nego u julu i avgustu

Nakon današnje sednice Skupštine grada Zaječara, medijima se obratio dr Nenad Ristović – načelnik Infektivne …

Karavan „Izađi mi na teglu” u Zaječaru

Karavan „Izađi mi na teglu” 21. septembra stiže u Zaječar: Došlo je vreme za ajvar

Najveći gastronomski karavan u Srbiji „Izađi mi na teglu” biće održan u ponedeljak, 21. septembra …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica